Termeni și condiții de funcționare a platformei bp.kezdi.ro

1. DESPRE PLATFORMĂ

Platforma bp.kezdi.ro reprezintă un serviciu online prin intermediul căruia cetățenii care locuiesc, muncesc sau studiază în Târgu Secuiesc și au împlinit vârsta de cel puțin 18 ani au posibilitatea să decidă asupra modului în care va fi cheltuită o parte din bugetul Municipiului Târgu Secuiesc. Regulamentul procesului de bugetare participativă desfășurat de cătrePrimăria Municipiului Târgu Secuiesc poate fi consultat aici. Platforma  bp.kezdi.ro este disponibilă în format web, adaptată și pentru dispozitivele mobile.

2. ACCEPTAREA TERMENILOR DE FUNCȚIONARE

Prin folosirea platformei bp.kezdi.ro, acceptați și sunteți de acord cu Termenii și condițiile de funcționare. Primăria Municipiului Târgu Secuiesc poate să modifice Termenii și condițiile de funcționare oricând, cu scopul de a îmbunătăți serviciul. Prin continuarea folosirii platformei bp.kezdi.ro  sunteți de acord să acceptați acele schimbări, în cazul în care ele sunt efectuate.

În cadrul platformei bp.kezdi.ro , termenii de mai jos au următoarea semnificație:

  • Utilizator – orice persoană fizică care se înregistrează în platformă și acceseazăconținutul pus la dispoziție de către bp.kezdi.ro.
  • Bugetare participativă – proces derulat de către Primăria Municipiului Târgu Secuiescprin intermediul platformei bp.kezdi.ro prin care membrii comunității decid în moddirect asupra modului în care va fi cheltuită o parte din bugetul local.
  • Proiect/inițiativă – propunere de realizare a unei investiții din bugetul local almunicipiului Târgu Secuiesc care îndeplinește criteriile stabilite în Regulamentulprocesului de bugetare participativă care poate fi consultat  aici și este făcută de cătrecetățeni care locuiesc, muncesc, studiază în Târgu Secuiesc și au împlinit vârsta de celpuțin 18 ani.

3. LIMITAREA FOLOSIRII APLICAȚIEI

Platforma bp.kezdi.ro este destinată persoanelor care au împlinit vârsta de cel puțin 18 ani şi care locuiesc, muncesc sau studiază în Târgu Secuiesc. Platforma bp.kezdi.ro  nu permite înregistrarea mai multor conturi aparținând aceleiași persoane.

4. CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice informație pusă la dispoziție de către dumneavoastră sau colectată de către Primăria Municipiului Târgu Secuiesc atunci când folosiți platforma bp.kezdi.ro este supusă Politicii de Confidențialitate a platformei bp.kezdi.ro.Platforma bp.kezdi.ro  stochează informații cu caracter personal (provenite dinconturile prin care dumneavoastră vă autentificați pentru a avea acces la platformă (nume,prenume, e-mail, număr telefon, adresa, data nașterii).

Prin înregistrarea în vederea utilizării platformei și furnizarea datelor dumneavoastrăcu caracter personal, ați fost informat și v-ați exprimat acordul în mod explicit și fără echivocca platforma bp.kezdi.ro  să folosească datele dumneavoastră cu caracter personal.

Platforma bp.kezdi.ro  asigură păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal furnizate pentru accesul la platformă și/sau pentru utilizarea acesteia. Această obligație nu seaplică în cazul oricărei informații dezvăluite de utilizatori către terți.Platforma bp.kezdi.ro  prelucrează datele cu caracter personal și informațiile deținute/transmise de către dumneavoastră cu bună credință, asigurând respectarea dreptuluila viața privată și a legislației în vigoare.

Platforma bp.kezdi.ro  nu își asumă răspunderea pentru exactitatea și corectitudinea datelor introduse de către dumneavoastră. Orice încercare de a utiliza datele personale ale altui Utilizator este strict interzisă,fiind considerată o tentativă de fraudă și va fi sancționată prin lege contravențional sau penal,după caz.

5. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Primăria Municipiului Târgu Secuiesc și/sau licențiatorii săi sunt unicii proprietari ai platformei bp.kezdi.ro, ceea ce include orice software, domeniu și conținut pus la dispozițieprin intermediul platformei sau paginilor de Social Media. bp.kezdi.ro  este protejată de drepturile de autor din România. Aceasta se poate folosi doar în scopuri personale și necomerciale, iar bp.kezdi.ro  va acorda o licență limitată în acest sens. Orice folosire neautorizată a platformei bp.kezdi.ro  va înceta licența limitată pusă la dispoziție de către Primăria Municipiului Târgu Secuiesc. Grafica, logo-urile, imaginile și numele serviciilor legate de platforma bp.kezdi.ro  nu pot fi folosite fără acordul scris al Primăriei MunicipiuluiTârgu Secuiesc.

Prin folosirea platformei bp.kezdi.ro , sunteți de acord să nu încărcați, să nu postați, să nu trimiteți e-mail sau să nu transmiteți orice material ce conține viruși sau alte coduri de computer, fișiere sau programe destinate să întrerupă, distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software sau hardware sau echipament de telecomunicație, sau să distorsioneze orice conținut asociat cu platforma bp.kezdi.ro. De asemenea, sunteți de acord să nu interferați cuserverele sau rețelele ce au legătură cu platforma bp.kezdi.ro  sau să nu încălcați nicio procedură, politică sau regulament al rețelelor ce au legătură cu platforma bp.kezdi.ro. Deasemenea, sunteți de acord să nu:

  • pretindeți ca sunteți altă persoană în timp ce folosiți platforma bp.kezdi.ro;
  • folosiți platforma bp.kezdi.ro în scopuri ilegale;
  • revindeți sau exportați software-ul asociat cu platforma bp.kezdi.ro.

6. SITE-URI ALE ALTOR TERȚI

Platforma bp.kezdi.ro poate conține link-uri către site-urile web ale unor părți terțe sau programe ce nu sunt controlate de către sau asociate cu bp.kezdi.ro . Primăria Municipiului Târgu Secuiesc nu este responsabilă pentru conținutul, ofertele sau politicile de confidențialitate ale unor asemenea site-uri sau programe, inclusiv, dar fără a se limita la, răscumpărarea ofertelor de către dumneavoastră sau refuzul comerciantului de  onora orice ofertă. Relația dumneavoastră cu site-urile părților terțe se desfășoară doar între dumneavoastră și respectivele părți terțe.

7. COSTURILE DE UTILIZARE

Platforma bp.kezdi.ro poate fi utilizat în mod gratuit. Primăria Municipiului Târgu Secuiesc nu este responsabilă de perceperea unor costuri suplimentare atunci când utilizați bp.kezdi.ro. În cazul în care întâmpinați o astfel de problemă, vă rugăm să contactați furnizorul dumneavoastră de internet WiFi sau de date mobile. Plata unor asemenea costuri este responsabilitatea dumneavoastră. Este posibil ca platforma bp.kezdi.ro  să nu fie accesibilă în unele țări, acest lucru depinzând de compatibilitatea platformei bp.kezdi.ro  cu alte rețele străine. Posibilitatea de a folosi platforma bp.kezdi.ro poate fi restricționată sau prejudiciată atunci când folosiți opțiunea de roaming în străinătate.

8. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PUSE LA DISPOZIȚIE

Prin acceptarea condițiilor expuse, sunteți de acord ca bp.kezdi.ro  să utilizeze orice comentarii, informații sau idei conținute în orice comunicare pe care dumneavoastră o trimiteți către bp.kezdi.ro  fără nicio compensație, recunoaștere sau plată către dumneavoastră, în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la elaborarea, producția, produsele și serviciile de marketing precum și crearea sau îmbunătățirea aplicației platformei bp.kezdi.ro.

9. GARANȚIE ȘI RĂSPUNDERE

Primăria Municipiului Târgu Secuiesc furnizează platforma bp.kezdi.ro  ca atare și fără nicio condiție expresă, implicită sau statutară. Primăria Municipiului Târgu Secuiesc, asociații, administratorii, reprezentanții, angajații (împreună sau individual) nu vor fi responsabili în niciun caz pentru eventuale daune sau orice prejudiciu, de orice fel, direct sau indirect, ce reiese din utilizarea sau are legătură cu platforma bp.kezdi.ro , chiar dacă posibilitatea daunelor sau a producerii prejudiciului a fost menționată sau nu.

10. RECLAMAȚII

Prin agrearea acestor termeni și condiții sunteți de acord ca orice reclamație, dispută sau controversă (atât ca prejudiciu sau altfel, chiar dacă sunt deja prezente sau viitoare, incluzând cele stabilite de lege, drept comun sau reclamații echitabile) între dumneavoastră și bp.kezdi.ro ce reies sau au legătură cu acești Termeni și condiții de funcționare, interpretarea sau încălcarea acestora vor fi guvernate și rezolvate în conformitate cu legislația
din România în vigoare.

11. FOLOSIREA UNUI LIMBAJ LICENȚIOS

Orice deviere în afara obiectului de activitate al platformei, folosirea de cuvinte obscene, atacul la persoană, afișarea de anunțuri sau mesaje publicitare, precum și proferarea de jigniri, trivialități și injurii aduse unor persoane, vor fi sancționate prin cenzurarea afișării, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a utiliza platforma, prin blocarea IP-ului folosit. Afișarea publică a propunerilor de proiecte se va face după un termen de maxim 5 zile lucrătoare de la depunerea propunerilor de proiect, după moderare.

12. GENERALITĂȚI

În cazul în care orice prevedere conținută în acești termeni și condiții de funcționare este considerată invalidă sau neexecutorie, asemenea prevedere va fi anulată, iar celelalte prevederi vor fi considerate aplicabile în continuare. Titlurile au doar scop de referință și nu definesc, nu limitează, nu interpretează sau nu descriu scopul acelei secțiuni. Incapacitatea Primăriei Municipiului Târgu Secuiesc de a îndeplini una dintre prevederile acestor Termeni și condiții de funcționare nu va constitui renunțarea la acea prevedere sau la oricare alta.

13. CONTACT

În cazul în care aveți întrebări referitoare la acești Termeni și condiții de funcționare sau folosirea platformei, nu ezitați să ne contactați la telefon 0267-361974 sau prin adresa de email bp@kezdi.ro.