Project Description

FAZA: Demararea implementării

Az asztali tenisz, vagy ahogy köznyelven is ismert, a ping-pong, a sport, az egészség és a közösség egyaránt fontos eleme. Az egészségünk megőrzése érdekében rendkívül fontos a testmozgás és az aktív szabadidős kikapcsolódás. A Háromszéki férfiak klubja közös projektjének célja az asztali tenisz asztalok beszerzése és felállítása a játszótereken. Ezek a beton ping-pong asztalok egyszerű, de időtálló eszközök, amelyek minden korosztály számára hasznosak és élvezetesek. Az asztalok elhelyezése lehetővé teszi, hogy a fiatalok és felnőttek egyaránt egészségesen mozogjanak a szabad levegőn. A Háromszéki férfiak klubja a projektet társfinanszírozással és közösségi munkával valósítja meg. Kérünk támogatást három asztal beszerzéséhez, amelyeket a Molnár Józsiás, a Stadion utcai és az Új utcai játszótér mellé helyezünk el.

Tenisul de masă, cunoscut și sub numele de ping-pong, este un sport care aduce beneficii pentru sănătate și promovează comunitatea. Activitatea fizică și petrecerea timpului liber într-un mod activ sunt extrem de importante pentru menținerea sănătății noastre. Scopul pro-iectului clubului bărbaților din Háromszék este achiziționarea și amplasarea unor mese de tenis de beton în aer liber, pe terenurile de joacă. Mesele de tenis de beton sunt dispozitive relativ simple, dar foarte utile și durabile, care pot fi folosite de persoane de toate vârstele. Amplasarea meselor de tenis de masă pe terenurile de joacă încurajează atât tinerii, cât și adulții să facă mișcare în aer liber. Clubul bărbaților din Háromszék își propune să realizeze amplasarea meselor și pregătirea terenului prin finanțare comună și muncă în comunitate. Pentru acest proiect, solicităm finanțare pentru achiziționarea a trei mese. Mesele vor fi am-plasate în apropierea parcurilor Molnár Józsiás, Stadion și strada Noua.

Beneficiarii proiectului

A projekt haszonélvezői a város minden lakója, hiszen az asztali tenisz olyan sport, amelyet korosztálytól függetlenül mindenki élvezhet. Lehet játszani ketten, négyen vagy akár egy egész csoporttal, és kellemesen eltölteni az időt a szabad levegőn. Az asztali tenisz egyszerű, de komplex sport, amely javítja a szem-kéz koordinációt, a reflexeket, élesíti az elmét, segít elkerülni az ízületi sérüléseket, stimulálja az agyat, segít a fogyásban, és javítja a gondolkodási képességet. Emellett új barátokat is szerezhetsz általa. A projekt célja, hogy ösztönözze a közösséget a szabad levegőn való mozgásra, és a játszótereket szélesebb körben elérhetővé és élvezhetővé tegye a különböző korosztályok számára.\"

Beneficiarii proiectului sunt toți locuitorii orașului, deoarece tenisul de masă este un sport pe care oricine, indiferent de vârstă, îl poate practica și se poate bucura de el. Poate fi jucat în doi, în patru sau chiar într-un grup mai mare, oferind o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber în aer liber. Tenisul de masă în aer liber este un sport simplu, dar complex. Acesta îmbunătățește coordonarea ochi-mână, reflexele, stimulează mintea, ajută la evitarea accidentărilor articulare, stimulează creierul, contribuie la pierderea în greutate și îmbunătățește capacitatea de gândire. Nu în ultimul rând, poți întâlni și să-ți faci prieteni noi prin intermediul acestui sport. Scopul proiectului este de a încuraja comunitatea să facă mișcare în aer liber și de a face terenurile de joacă mai accesibile și mai plăcute pentru o gamă largă de vârste.\"

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Galerie foto

Locatie proiect

Strada Păcii 24, Târgu Secuiesc 525400, Romania